TRANSFER FACTOR PLUS

TRANSFER FACTOR PLUS, PRET 55,00€
Transfer Factor Plus reprezinta cel mai inalt nivel, fara precedent in lume, in sustinerea si modularea sistemului imunitar. Combina factori de transfer de la doua dintre cele mai importante surse, moleculele de colostru bovin si moleculele din galbenus de ou de gaina.
Transfer Factor E-FX este creat printr-un proces patentat combinand factorii de transfer din colostru bovin si galbenus din ou de gaina cu alti componenti naturali.
In 2007 4Life adauga la aceasta formula inteligenta un al treilea component numit Nano Factor, facand cel mai mare pas in medicina preventiva.
Acest produs este cunoscut in lume drept un corector imunitar natural, fara contraindicatii, care creaza sistemul de aparare in functie de nevoile corpului tau si ajunge la un echilibru perfect permitandu-ti sa te bucurati de o viata sanatoasa. Isi aminteste, raspunde si recunoaste invadatorii (virusuri, ciuperci, bacterii, celule maligne si paraziti).
Transfer Factor transfera informatii ale sistemului imunitar de la un organism la altul, educand sitemul imunitar sa recunoasca, raspunda si sa isi aminteasca posibilele amenintari asupra organismului.
Transfer Factor Plus ajuta la intarirea sistemului imunitar prin inteligenta si intuitia NanoFactor-ului in asa fel incat sa recunoasca cand sa actioneze, cum sa actioneze si cand sa se odihneasca.
Combinand energia sinergica cu amestecul exclusiv de Cordyvant aceasta formula reuseste sa creasca activitatea celulelor imunitare cu pana la 437%.
Are un efect anticancerigen si reduce semnificativ efectele toxice ale agentilor antibacterieni de chimoterapie si radioterapie.
Factorii de transfer au fost investigati din 1949 si exista carti scrise cu privire la actiunile lor in diferite conditii sau boli, cu rezultate excelente: - Alergii (astm, rinita, dermatita); - Artrita (reumatoida); - Anemie (hemolitica, autoimuna); - Colon iritabil; - Chisturi; - Febra Dengue (clasica si hemoragica); - Depresie sau imunosupresie produsa de radioterapie, chimioterapie si alte medicamente; - Fibrom; - Fibromialgie; - Hepatita (tratament preventiv); - Herpes (simplex, ocular, vaginal si zoster); - HIV / SIDA (natural retrovirale); - Hiper/hipo tiroida (cu anticorpi anti- tiroida); 
- HPV : papilomavirusul uman; - Infectiei cu Helicobacter pylori; - Limfomul Hodgkin; - Cancer;
- Lupus; - Migrena; - Mielom multiplu; - Scleroza multipla; - Psoriazis; - Rotavirus; - Sinuzita; - Toxoplasmoza; - Urticarie; - Altele.
Nota: Academia Rusa de Stiinte Medicale a facut un test de 48 ore utilizand produsul, iar 99 % din celulele canceroase au fost eliminate.
Cine poate utiliza Transfer Factor Plus?
Oricine doreste sa isi imbunatateasca sistemul de aparare, fie bolnav sau sanatos. Nu are contraindicatii si nu interactioneaza cu alte medicamente (chimioterapie, radioterapie, hipertensiune, etc)
Utilizare: 3 capsule pe zi (preventiv)
Prezentare: Flacon (90 capsule)
Ingrediente: Transfer Factor E-XF (a factorilor de transfer brevetate concentrate derivat din colostru bovin si galbenusul de ou), shiitake si maitake, zinc, ciuperci, cordyceps, IP - 6 (inositol hexafosfat), extract de frunze de masline si alte ingrediente pentru a mentine in continuare functia naturala a sistemului imunitar. http://youtu.be/gN6nHei22tE
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.