ENUMMI INTENSIVE BODY LOTION

ENUMMI INTENSIVE BODY LOTION, PRET 23,95€
Pielea este primul lucru pe care oamenii il vad, asa ca doresti sa o pastrezi curata, catifelata si stralucitoare. In acelasi timp, este prima linie de aparare a corpului astfel incat trebuie sa o pastrezi sanatoasa. Lotiunea de corp enummi ofera hidratare intensiva, protectie antioxidanta si sprijina sistemul imunitar cu ajutorul Transfer Factor E-XF. Aceasta formula se absoarbe repede, lasand pielea hidratata. Ofera o gama complexa si naturala de vitamine, minerale si aminoacizi.
- previne aparitia petelor pe piele;
- hraneste pielea capului;
- protejeaza si sustine sistemul imunitar cu sprijinul Transfer Factor E-XF;
- sugerat pentru zonele cu clima uscata;
- ofera o piele moale si neteda cu aloe vera si unt de shea;
- contine antioxidanti pentru un aspect tinar si sanatos al pielii;
- contine ceai alb pentru a proteja pielea de impuritati;
- previne si trateaza cancerul de piele;
Utilizare: Aplicati 1-2 ori / zi
Prezentare: Flacon (250 ml)
Ingrediente: apa purificata, extract de frunze de aloe, ulei de seminte de sofranel, glicerina, ulei din seminte de floarea-soarelui, stearat de gliceril, trigliceride caprilic / capric / miristic trigliceride / stearic, unt de shea, ulei din lemn de santal, phellodendron amurense, extract de orz, alcool cetilic, acid stearic, extract din seminte de pterygosperma moringa, stearoil lactilat de sodiu, fenoxietanol, caprylyl glicol, acid sorbic, Transfer Factor E-XF, extract din frunze de ceai alb, retinil palmitat, ascorbyl palmitate, acetat de tocoferil, phospholipidis, dimeticona, carbomer, EDTA disodic, sodiu PCA, parfum, alantoina, PEG-100 stearat, ciclometicon, trietanolamina.
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.

PASTA DE DINTI

PASTA DE DINTI, PRET 15,95€
Pasta de dinti enummi este o formula fara fluor care curata dintii fara agenti duri sau abrazivi. Aceasta contine coenzima Q10 si Transfer Factor XF oferind un plus sistemului imunitar, improspateaza respiratia si albeste dintii in conditii de siguranta pentru un zambet luminos. Aceasta formula nu contine adaos de zahar si are o aroma de menta racoritoare.
- protejeaza fluxul sanguin impotriva bacteriilor;
- previne cancerul oral ;
- previne gingivita;
- previne paradontita;
- improspateaza respiratia;
- sustine gingiile sanatoase;
- lupta impotriva placii bacteriene;
- ofera stralucire si albire dintilor;
Utilizare: de 3 ori pe zi
Prezentare: tub (118 ml)
Ingrediente: sorbitol, apa deionizata, dioxid de siliciu hidratat, glicerina, carbonat de calciu, lauroil sarcozinat de sodium, bicarbonat de sodiu, xylitol, arome, Transfer Factor E-XF, lactoferina, carboximetilceluloza, dioxid de titan, coenzima Q10, stevia, benzoat de sodiu.
Acest produs nu este destinat pentru a diagnostica, trata, vindeca sau pentru a previni boli.